POPUP En af verdens bedste kokke står sammen med engelsk bartender bag unik popup-restaurant med cocktailmenu på St. Pauls Apothek.
16 Michelin-stjerner. Så mange stjerner har de restauranter, som den colombiansk fødte kok Dave Ordonez har arbejdet på i løbet af sin karriere. Nu kan du opleve den internationale topkok i Aarhus, hvor han den 12. og 13. oktober står han bag en eksklusiv popup-restaurant med en 7 retters menu på St. Pauls Apothek i Jægergårdsgade.
“Vi forventer en unik spiseoplevelse, der vil blive husket i flere år frem for de deltagende gæster. Det er sjældent, at man får mulighed for at deltage i et så inspirerende og særligt arrangement med kokke og bartendere, der arbejder på absolut højeste niveau i verden,” siger ejer Hasse Bank Johansen fra St. Pauls Apothek.
Dave Ordonez har blandt andet arbejdet på de trestjernede Michelin-restauranter El Bulli i Girona, Arzak i San Sebastian og Carmen Ruscalleda i Barcelona. Derudover har han arbejdet på den tostjernede Dinner By Heston Blumenthal i London og vores egen Noma i København.
Bartender fløjet ind fra London
Den omfangsrige menu består af tre snacks, tre forretter, en fiskeret, en kødret og to desserter, og i glassene får gæsterne en specialdesignet cocktailmenu, som den engelske bartender Josh Powel står bag. Bartenderen er hentet til Aarhus fra London, hvor han har arbejdet på kendte cocktailbarer som Hertil Calloh Callay og 68 and Boston.
Dave Ordonez er kendt for sit innovative køkken, og i menuen på St. Pauls Apothek kan gæsterne opleve alt fra langtidskogt andeæg til babyblæksprutter, der serveres i eget blæk. Inspirationen til de enkelte retter kommer fra ingredienserne i de cocktails, som serveres til retterne.
Prisen for menuen er 795 kroner inkl. cocktails, og der kan bookes billetter her. Der er et begrænset antal pladser både den 12. og 13. oktober, så det tilrådes at booke pladser snarligt, hvis du vil være sikker på en plads. Hele menuen kan ses her.
Sponsoreret indlæg