Foto: The Burger Shack.

The Burger Shack har vokseværk

BURGER Den nystartede The Burger Shack i Frederiksgade er ramt af sin egen succes og udvider med nyt samarbejde.

Både anmeldere og burgerelskere har taget godt mod den lille burgerjoint The Burger Shack, der åbnede tidligere på året. For at skaffe plads til de mange interesserede har burgerjointen nu indgået et samarbejde med den irske bar Tir Na Nóg på den anden side af gaden om “lån” af siddepladser.

Dermed tidobles antallet af siddepladser i praksis for burgerjointen, der har slået sig op på bæredygtige råvarer og fokus på økologi. Tir Na Nóg har 190 siddepladser og udvider senere på året til over det dobbelte.

Meget populær blandt burgerelskere
“Vi har tidligere haft det “problem”, at vi er meget populære blandt burgerelskerne i Aarhus, men det har vist sig, at folk ønsker at sidde hos os og spise. Vi har nu over ti gange så mange siddepladser til rådighed, og til november vil vi have 390 siddepladser, hvilket er over 30 gange mere, end vi havde til at starte med,” siger marketingchef Philip Kejser fra The Burger Shack.

The Burger Shack lancerer i samme ombæring en Tir Na Nóg-menu, hvor kunderne ved køb af en Shack Burger og fritter for 70 kroner kan få en kop kaffe, sodavand eller øl samt siddeplads hos Tir Na Nóg for kun 25 kroner ekstra.