Foto: Teriyaki Sushi.

Sushi-burritos rammer Åbyhøj i weekenden

Smag krydsningen mellem sushi og sandwich tæt på NorthSide-pladsen den 9. til 11. juni.

Det er ikke kun på NorthSide i Ådalen, der sker ting og sager på madfronten denne weekend. Lige til venstre for festivalpladsen kan du nemlig sætte tænderne i en såkaldt sushi-burrito, som er en krydsning mellem en sandwich og sushi.

Det er Teriyaki Sushi fra Viby, der har taget restaurantens sushi-burritos med ud af huset for en stund.

”Jeg forventer stor succes, særligt efter jeg havde Sushivognen til at stå ved Godsbanen under Spot Festival, hvor der var kø det meste af tiden. Folk var vilde med SushiBurrito-konceptet, og prislejet var perfekt til det unge publikum. Så dem satser vi særligt på at ramme her også,” siger indehaver Mohammed Abdul-Karim.

Otte forskellige varianter
En sushi-burrito består af eksempelvis laks, kylling eller omelet, som rulles ind i ris og tang sammen med salat, peberfrugt og agurk. Dertil får du chilimayonnaise og teriyaki sauce.

I vognen uden for NorthSide kan du udover laks, kylling og omelet vælge mellem tun, reje, kyllinge-nuggets, krabbe og teriyaki-laks.

En sushi-burrito koster 55 kroner, og du finder vognen foran Søren Frichs Vej 44 – lige til venstre, når du træder ud fra festivalpladsen.