Foto: Carl's Jr.

Stor burgerrestaurant åbner i Aarhus

Amerikansk burgerkæde åbner restaurant i Aarhus til foråret under sloganet “Eat it like you mean it”.

Er det ikke? Jo, det er Paris Hilton, der sammen med den danske fotomodel Nina Agdal indtager en prominent placering i reklamerne for den amerikanske burgerkæde Carl’s Jr. Kæden har netop offentliggjort, at de åbner en ny restaurant i Storcenter Nord til foråret.

Kæden har i forvejen en restaurant i Tilst, og det nye spisested i Aarhus bliver den ottende Carl’s Jr. i Danmark. Den nye restaurant får plads til 135 gæster indendørs plus udeservering i de lunere måneder.

“Det er vores første stand alone-restaurant i et center, og vi har store forventninger. Restauranten har en fantastisk beliggenhed ved et af centrets samlende torve, og samtidig kommer vi til at have gode muligheder for udeservering,” siger Head of Franchise Michael Hald fra Dansk Supermarked Group, der har rettighederne til kædens restauranter i Danmark.

Passer godt ind i centret
Restauranten rykker ind i de lokaler i centret, som tidligere husede Rasmus Klump Restaurant. Den amerikanske burgerkæde, der er blevet kendt verden over under sloganet “Eat like you mean it”, passer godt ind i Storcenter Nord, lyder det fra centerchef Hans Jørn Timm.

“Vi er et godt match. Carl’s Jr. er en rigtig god familierestaurant, og Storcenter Nord er i forvejen familiernes storcenter med bl.a. byens største gratis legeland. Vi har altid manglet en burgerrestaurant, og det passer os godt, at det er Carl’s Jr., som folk ikke lige finder på ethvert gadehjørne,” siger Hans Jørn Timm.

Bøfferne til burgerne på Carl’s Jr. grilles over åben ild for at bevare saft og smag, og kæden fører såkaldte Chicken Tenders fremstillet af hele stykker kyllingebryst og håndpaneres. Verden over har Carl’s Jr. 3.729 restauranter fordelt på 39 lande.