Foto: Starbucks

Starbucks på Strøget får ekstra etage

KAFFEBAR Starbucks i Salling på Strøget udvider med en ekstra etage og opgraderer menuen.

Der er rift om pladserne i Starbucks i stormagasinet Salling på Strøget, og derfor udvider kaffebaren nu med en ekstra etage på første sal. Arbejdet med at installere en ny trappe mellem etagerne og indrette cafeen vil ske i ferieugerne, så den udvidede Starbucks kan åbne fredag 12. august

Udvidelsen giver Starbucks 30 ekstra siddepladser på første sal i stormagasinet med strøgudsigt gennem panoramavinduerne.

Stor rift om pladserne
“Starbucks i Salling er blevet en populær oase. Det kan vi se, fordi der er stor rift om pladserne, og det behov vil vi gerne imødekomme. Som moderne stormagasin ønsker vi at tilbyde mange små oaser på shoppingturen. Med udvidelsen kan vi tilbyde en fantastisk udsigt over Strøgets liv, som tidligere var gemt væk bag hylder med tøj,” siger direktør Marianne Bedsted i Starbucks og Salling.

Ideen om at indrette café på førstesalen i Salling opstod som en del af arbejdet med den store ombygning af stormagasinet, som Salling søsatte tidligere i år. Når Starbucks lancerer den udvidede kaffebar til august, kommer menukortet kunne tilbyde væsentligt mere end idag.