Søg spisesteder i Aarhus.
Se dine favoritter.

Din guide til madscenen i Aarhus

MIB smørrebrød

Hos MIB har det klassiske smørrebrød fået en renæssance. I MIBs mange bagerier i Aarhus kan du hente lækkert smørrebrød lavet på de bedste råvarer.

Morfars Smørrebrød og Takeaway

Hos Morfars Smørrebrød og Takeaway får du smørrebrød som i de gode gamle dage. Stedet minder om en gammeldags smørrebrødsforretning, hvor der er helt styr på kunsten at lave et godt smørrebrød.

Vesterlauget

I Vestergade i Aarhus ligger Vesterlauget – en charmerende madbodega med god stemning og lækker mad. Her kan du nyde Laugets smørrebrød til gode priser.

Restaurant Kalas

På charmerende Jægergårdsgade i hjertet af Aarhus finder du Restaurant Kalas. Her er maden inspireret af det klassiske, danske køkken med med et anderledes twist på de traditionelle retter.

Restaurant Klokken

Hos Restaurant Klokken står de klar med god dansk mad, smørrebrød og masser af hygge. Her fortæller hver bid en historie om kvalitet, dedikation og kærlighed til det danske køkken.

Restaurant Kohalen

Hos restaurant Kohalen kan du nyde god dansk mad og klassiske smørrebrød i historiske rammer. Med sine mere end 100 år er stedet en af byens ældste restauranter.

Anx

Hos Anx bliver de klassiske, danske frokostanretninger nyfortolket i forlængelse af Restaurant Frederikshøjs stolte traditioner. Her kan du se frem til smørrebrød af de bedste råvarer.

Skovmøllen

Midt i det rolige skovområde ved Moesgaard finder du Skovmøllen. Her har køkkenet dybe rødder i den danske madtradition med fokus på gode og lokale råvarer.

Gårdcaféen

hos Gårdcaféen i Latinerkvarteret i Aarhus stræber de efter at sikre den bedste stemning. Her kan du alle dage nyde et stort udvalg af klassiske smørrebrød.