Hyggelig Aarhus-restaurant får ros i Jyllands-Posten for mad og betjening.
“Det blev en aften med skøn mad og lige så skøn betjening. Vi kvitterer med fem stjerner og en storanbefaling: Prøv det.”
Sådan skriver Jyllands-Postens anmelder Tina Bryld i en ny anmeldelse af den lille restaurant Møf på Vesterbro Torv. Restauranten åbnede i 2014 med kokkeparret Kristine og Michell Wacher Rødbro i front og har for nylig lanceret en fireretters menu med vin, velkomstdrink og kaffe til 849 kroner, som blev afprøvet af anmelderen.
Torsk med ricotta
Anmelderen satte blandt andet tænder i råmarineret torsk med ricotta og rødbeder, kalvetatar med karljohansvampe og syltede bøgehatte, ribeye med fennikelsalat og bearnaise samt pocherede svesker med blåbærcreme, lakridsmarengs og boghvede.
Udover maden får også restaurantens tjener ros for den gode service i løbet af aftenen.
“Vi blev taget godt imod (nej, det er ikke en selvfølge på alle spisesteder) og blev lige så godt hjulpet gennem aftenen med gode råd, hyggelig snak og mange konkrete informationer om, hvad vi fik på tallerkenen og i glasset,” skriver anmelderen.
Læs hele anmeldelsen her.