Foto: Pixabay.

Opdag den spiselige strandnatur i sommerferien

Tag på mad-opdagelse på de aarhusianske strande fra den 10. til 30. juli. 

Tang, krabber, rejer, muslinger og strandurter – de aarhusianske strande bugner af godter, som bare venter på at blive indsamlet og tilberedt. Det kan du lære mere om, når De Rullende Strandkokke inviterer til spiselige naturoplevelser i Aarhus-området.

På en række skiftende Aarhus-strande vil der fra den 10. til 30. juli nemlig være en strandkok til stede, som fortæller om den spiselige strandnatur. Strandkokken har desuden udstyr med, så du selv kan være med til at fange, indsamle og tilberede naturens egen mad.

Forskellige strande
De Rullende Strandkokke er et samarbejde mellem Smag på Aarhus (Aarhus Kommune) og Rethink Urban Habitats (Naturhistorisk Museum).

Strandkokkene byder velkommen alle ugens dage fra klokken 10 til 15. Alt efter ugedag finder du dem her:

Mandage: Skæring Strand ved Havbakkevej/Skæring Strandvej
Tirsdage: Marselisborg Strand nedenfor Helnan Marselis Hotel (ved The Garden-pavillonen)
Onsdage: Badeanstalten Den Permanente i Risskov
Torsdage: Moesgaard Strand ved ishuset
Fredage: Skæring Strand ved Havbakkevej/Skæring Strandvej
Lørdage: Marselisborg Strand nedenfor Helnan Marselis Hotel (ved The Garden-pavillonen)
Søndage: Moesgaard Strand ved ishuset