Restaurant Malt i Ceresbyen fortsætter med nyt sommerkoncept og får nye retter.
Elsker du også øl og pariserbøf? Så skal du kigge forbi Malt, som byder på en pariserbøf med hjemmesyltede rødbeder, skipperlabskovs med purløg og grov sennep, samt en tartelet med unghane og asparges. Fra den 17. august til den 29. september kan du få serveret disse tre klassikere med to små øl på 15 cl. for 150 kroner. Før sommerferien kørte Malt med et lignende tilbud, der var rigtig populært, og det er samme koncept, de har videreudviklet på.
”Vi fortsætter med konceptet, men med andre retter. Vi vil gerne lidt tilbage til det gamle køkken, som folk kender og kan forholde sig til. I sommerferien gik vi i tænkeboks, og har udviklet nye retter,” fortæller Kim Hansen, som er Food & Beverage Manager hos Malt.
Malt ligger i Ceresbyen 64-68, og restauranten har åbent torsdag til lørdag fra klokken 17 til 23. Du kan booke bord her.