Foto: Restaurant Domestic

Restaurant Domestic sænker priserne

RESTAURANT Den anmelderroste Restaurant Domestic sænker priserne i løbet af sommeren, så selv studerende kan være med.

En middag på Restaurant Domestic i Mejlgade kræver med en pris 500 kroner for fire retter og 900 kroner for otte retter normalt en god deal med bankrådgiveren. Men nu sænker restauranten, der har scoret fem stjerner i både Jyllands-Posten, Berlingske og Børsen, priserne og tilbyder 5 retter for 350 kroner hen over sommeren.

”I juni, juli, august og første uge af september vil vi hver tirsdag, onsdag og torsdag ændre lidt i vores oprindelige koncept og tilbyde en fem retters menu som share-food. Menuen består af lokale, friske råvarer, og retterne kommer til at skifte fra dag til dag og uge til uge, alt afhængig af hvad vi kan skaffe hjem fra vores leverandører,” siger medejer Ditte Susgaard.

Rykker ud i gårdhaven
De dage, hvor vejret tillader det, er det planen at rykke køkkenet udendørs i restaurantens gårdhave. Dermed kan gæsterne følge med i forreste række, mens kokkene tilbereder retterne på grillen.

Fredag og lørdag kører restauranten fortsat med sit sædvanlige koncept med fire og otte retter. Dog vil det også være muligt at gå a la carte og selv plukke retter ud, hvis det blot er den lette sult der skal stilles, mens der bliver nydt et glas vin i gårdhaven. En undtagelse fra sommerkonceptet er, at restauranten i uge 26-31 holder restauranten lukket om tirsdagen.