Lørdag den 4. november inviterer madbodegaen Vesterlauget i samarbejde med Portvinsklubben til portvinssmagning og confit de canard fra klokken 18.30.
And og portvin – dét er vinterhygge!
Synes du også det, så har madbodegaen Vesterlauget og Portvinsklubben stablet en aften sammen, du helt sikkert vil finde uimodståelig.
Sammen inviterer de nemlig til portvinsmagning og confit de canard – andelår lagret i andefedt – i Vesterlaugets lokaler på Vestergade 50.
Først mad – så vin
Du er inviteret fra klokken 18.30, hvor du først vil få serveret confit de canard med portvinssauce og derefter en hvid chokoladecreme med blåbær og crumble til dessert – og naturligvis et glas øl eller vin til at skylle det ned med.
Herefter vil Portvinsklubben guide dig gennem en smagning af fire forskellige portvine, der hver især indeholder forskellige smagsnuancer.
Det koster 375 kroner at være med, og du kan læse mere om, hvordan du sikrer dig din billet her.