Foto: Mr. Mums

Mr. Mums åbner ny takeaway

TAKEAWAY Den aarhusianske takeawaysucces Mr. Mums udvider med kombineret takeaway og spisested på Jægergårdsgade. Dynamisk kokkeduo står bag butikken, der får alt fra sandwich til tapas.

Under navnet Mr. Mums har kokkene Mathias Bendix Christensen og René Pedersen skabt to succesfulde sandwichbutikker på Rosenvangs Allé og hos Schweitzerbageren i M.P. Bruunsgade. Nu har de to ildsjæle startet en ny takeaway i Jægergårdsgade og i samme ombæring lukket filialen hos Schweitzerbageren.

”Vi holder selvfølgelig fast i de frisksmurte sandwich, men vi øger samtidig mulighederne inden for tapas, frokostanretninger og mødeserveringer. Vi får også dagens ret som takeaway om aftenen, hvilket har givet os et stort stampublikum i butikken på Rosenvangs Allé,” siger Mathias Bendix Christensen i en pressemeddelelse.

Takeawaystedet åbnede den 29. maj i lokalerne, som tidligere husede konfekturebutikken Chokoladefabrikken. På den nye adresse kan Mr. Mums udvide åbningstiden til kl. 9-20, fordi butikken ikke længere skal følge Schweitzerbagerens åbningstider. Samtidig har de nye lokaler fået egne borde og stole, så de lette retter kan spises på stedet.

Beskæftiger 20 medarbejdere
Det er seks år siden, de to kokke investerede deres spareskillinger i en tidligere slagterforretning på Rosenvangs Allé og startede Mr. Mums, der i dag beskæftiger 20 medarbejdere og afsætter flere hundrede dagens ret-bokse hver dag. Før iværksættereventyret arbejdede duoen blandt andet på Malling & Schmidt, Nordisk Spisehus, Brøndums Hotel i Skagen og Gl. Løgten Strandkro.

”Vi vil lave fin mad, men uden fine fornemmelser. Fin mad kan sagtens være kendte klassikere lavet af sæsonens ordentlige råvarer og serveret med et twist. For eksempel er vores signaturret en hjemmelavet bøfsandwich,” siger René Pedersen.

Sideløbende med køkkentjansen indtager kokkeduoen rollen som Bed and Breakfast-værter. På etagen over køkken og butik på Rosenvangs Allé har de indrettet tre dobbeltværelser med tilhørende havefaciliteter, der blandt andet fungerer som bolig for pårørende til patienter på det nærliggende Ciconia Aarhus Privathospital.

SPECS
Mr. Mums
Jægergårdsgade 12
8000 Aarhus C