Aarhusiansk fiskerestaurant og restaurantchef løb med priser, da Den Danske Spiseguide kårede toppen af dansk gastronomi.
Den Danske Spiseguide afholdt søndag den 30. oktober galla-fest på Restaurant Frederikshøj, hvor de bedste restauranter i Danmark blev fejret. Og der var stjernedrys over Aarhus.
Restaurant Mefisto i Latinerkvarteret blev kåret som årets danske fiske- og skaldyrsrestaurant i tæt konkurrence med de to københavnske restauranter Musling og Krogs Fiskerestaurant. Mefisto vandt ifølge dommerkomitén på grund af restaurantens respekt for tradition, finesse og gode råvarer serveret med velvalgte vine i glasset.
Restaurantchef vandt pris
Restaurantchef Jeppe Lund fra Michelin-restauranten Frederikshøj vandt prisen som årets restaurantchef. Dommerne valgte Jeppe Lund blandt andet på baggrund af hans udstråling, empatiske evner og respekt for særønsker.
Foruden Mefisto og Frederikshøj var den den aarhusianske Restaurant Domestic nomineret i kategorien årets gennembrud, men måtte se sig slået af den anmelderroste Alchemist fra København. Restaurant Mellemrum var nomineret til årets oste, men denne pris gik til Clou fra København, der også blev kåret som årets restaurant.
Desuden gik prisen som årets frokostrestaurant til Bistroteket i Randers, der var nomineret sammen med Wassim Hallas Aarhus-deli F Høj.