Med masser af grøntsager, økologi og råvarer i sæson vil konceptet FOOD CLUB revolutionere buffetrestauranten. Til maj åbner Madklubbens nye spisekoncept i Aarhus.
I midten af maj åbner Madklubbens nye spisekoncept FOOD CLUB i Aarhus – nærmere bestemt i det gamle missionshus på Klosterport 6 – et koncept, der i godt et år har trukket mange københavnere til buffetbordene.
“Med FOOD CLUB vil vi revolutionere det danske tagselvbord-landskab og vise, at en buffet sagtens kan være centrum for en kvalitetsmiddag med råvarer af topkvalitet i hyggelige omgivelser. På FOOD CLUB er det kvalitet og ikke kvantitet, der vægter højest, ” siger Anders Aagaard, ejer af FOOD CLUB og Madklubben, i en pressemeddelelse.
Sæsonens råvarer og softice fra Hansens Is
Gæsterne på FOOD CLUB i Aarhus kan glæde sig til en stor buffet med masser af sprøde salater, smagfulde grøntsagsretter, veltilberedt kød, frisk fisk, en isbar med økologisk softice fra Hansens Is, kaffe fra Sigfreds og te fra Perchs.
Retterne på FOOD CLUBs buffet bliver løbende skiftet ud efter sæsonens råvarer, og drikkevarer er inkluderet i prisen. Det eneste gæsterne skal tage stilling til er, hvor lang tid de vil have deres bord.
Mandag til torsdag kan du spise og drikke dét, du vil i 1,5 time for 275 kroner. Fredag og lørdag er prisen 325 kroner. Herefter er prisen en 50’er ekstra for hver halve time, du ønsker at forlænge. Børn under 12 år spiser med for 100 kroner, mens de helt små fra nul til seks år spiser gratis.