Letz Sushi

ANNONCE

Perfektion, kreativitet, håndværk og smag er det, der gør LETZ SUSHI til noget særligt. Hver dag arbejdes der på at skabe den bedst mulige, smukkeste og mest velsmagende sushi. LETZ SUSHI bruger kun tør-dyrkede økologiske ris for at minimere kvælstofudledningen og for at sikre, at risene er fri for pesticidrester. Deres risbonde Giuseppe dyrker 138 hektar rismarker i det nordlige Italien, hvilket giver et minimum af transport, når risene skal til Danmark.

Alle fisk og skaldyr er certificeret bæredygtige og miljøvenlige. Afhængig af, hvilken fisk eller hvilket skaldyr du vælger, har de forskellige certificeringer. Men overordnet betyder det, at de er fanget eller opdrættet med respekt for marinelivet og havbunden – og din sundhed.

LETZ SUSHI samarbejder også med flere NGO’er. Eksempelvis har alle 16 restauranter et sponsorbarn gennem BØRNEfonden, og hver gang du køber en børnemenu eller velgørenhedsvand, doneres en femmer til BØRNEfondens arbejde i Vestafrika.

Besøg vores hjemmeside
Besøg vores Facebook
Besøg vores instagram
Se menukort her

Vidste du, at

vi danskere plejede at bage brød med surdej for at spare på gærret? Vi brugte gær til at brygge øl, og da der ofte var mangel på rent drikkevand, var det helt essentielt. Derfor begyndte vi på den svære kunst at bruge surdej til at bage brød.