Restauranten præsenterer en ny sommermenu den 7. juni, der hylder smagen af Danmark.
Skaldyr på grillen, en skummende sauce på Limfjords-blåmuslinger og en nyfortolkning af jordbær med fløde. Det er noget af det, du kan se frem til på det nye menukort hos Nordisk Spisehus på M.P. Bruunsgade 31.
”Vi har fyldt menukortet op med alle de sommerretter, vi selv godt kan lide, og som vi forbinder med sommertid i Danmark. Serveringerne er lette, friske og meget smagfulde. Råvarerne er nøje udvalgte, og nogle af dem har vi selv været ude og hente i skoven og på stranden som for eksempel hyldeblomst og hybenrose,” fortæller køkkenchef på Nordisk Spisehus, Jacob Freitag i en pressemeddelelse.
Jordbær med fløde
På restaurantens nye menu finder du blandt andet også dampet helleflynder med Limfjordsblåmuslinger, stegt jomfruhummer med puffede boghvedeflager samt sommerklassikeren jordbær med fløde.
”Vi serverer friske, danske jordbær ovenpå en silkeblød, syrnet flødefromage sammen med frisk jordbærsorbet, jordbærsirup med likør, en sprød kiks på krystalliseret honning, marinerede jordbær og en skummende hyldeblomstsaft. Umiddelbart ser retten simpel ud, men der ligger et stort arbejde bag,” fortæller Jacob Freitag.
Du kan nyde godt af Nordisk Spisehus’ sommermenu frem til onsdag d. 5. september, og du kan læse mere om restauranten lige her.