Foto: Krofatters Mad og Ølbar

Krofatters Mad & Ølbar får nye ejere

Krofatters Mad & Ølbar på Guldsmedgade har fået nye ejere og ny signaturret.

Den 23-årige Sara Fredensborg Pedersen og den 26-årige Jesper Meier Jæger har netop overtaget Krofatters Mad & Ølbar på Guldsmedgade. De to har arbejdet på stedet som henholdsvis restaurantchef og køkkenchef, og da muligheden bød sig for at købe af den hidtidige ejer Frits Walther Pedersen, slog de til.

Den gastronomiske stil på spisestedet er danske klassikere med et tvist, og trods ejerskiftet bliver der ikke lavet det store om på menukortet.

“Vi vil selvfølgelig også sætte vores eget præg på stedet – i første omgang med en signaturret, ‘Krofatters Ølben’, som er ølmarinerede spareribs. Ellers fortsætter det hele som hidtil, og også indretningen forbliver, som den er, for nu skal vi lige i gang og fejre og nyde overtagelsen. Lidt senere på året vil vi så kigge på, om der er ting, der skal ændres,” siger Jesper Meier Jæger til Aarhus Stiftstidende.

De nye ejere fejrer overtagelsen af spisestedet med et åbent hus fredag 3. februar kl. 13-18, hvor alle er velkomne.