Foto: Pixabay Images

Hungry.dk giver gratis gris til hjemløse

FESTUGE 100 af byens hjemløse får gratis pattegris doneret af takeawayportalen Hungry.dk.

Når årets Festuge skydes i gang på fredag den 26. august, er der også lidt ekstra godt til byens mange udsatte. Den 20 år gamle Beggars Banguet har nemlig fået en større donation fra takeaway-portalen Hungry.dk‘s kunder. Menuen er derfor opgraderet i år.

“Aarhus Festuge skal være en fest for alle byens borgere, også for de udsatte. For første gang står der pattegris på menuen, når byens hjemløse og udsatte inviteres til musik og et gratis festmåltid. Det er en meget fin opgradering af menuen til Beggars Banquet. Normalt har vi fået en fin sammenkogt ret,” siger Ove Abildgaard fra Værestedet i Jægergårdsgade til Aarhus Stiftstidende.

Glade givere
Den 90 kilo store pattegris steges på spyd i hele 10 timer for at være sprød og lækker til arrangementstart. Pengene til maden kommer fra takeaway-kunder, der har kunnet give en skilling, hver gang de har klikket sig frem til pizza, burger eller sushi på Hungry.dk.

“Og det er faktisk hver tiende kunde, der vælger at klikke på Give away-knappen,” siger Rune Risom, der er direktør for Hungry.dk.

Festuge-tilbuddet arrangeres af Værestedet og Hungry.dk. Det foregår fredag den 26. august kl. 11-14 ved pladsen ned mod åen bag Folkestedet på Carl Blochs Gade 28. Alle er velkomne.