SMAGSPRØVER Gør dine smagsløg klar til smagsprøver en masse på fredag i Salling.
Der er god grund til at tage forbi Salling på gågaden på fredag den 23. september kl. 13-18. Her løber semifinalen i Salling Fødevarepris af stablen, og det betyder, at der vil der være masser af smagsprøver at sætte tænderne i.
Fra de 115 indstillede kandidater til fødevareprisen står de 30 bedste produkter tilbage i semifinalen, og inden dagen er omme, vil tallet blive halveret. Indtil da kan Sallings besøgende prøvesmage et væld af de lækre semifinaleprodukter.
Fasanpaté og lakridsis
Vi nævner i flæng: Højbjergslagteren Slagter Zachos fasanpaté, Småkageriets hampesmåkager med chokolade, Samsø Aperitifs snaps på hvidtjørn, Søbogaards Kirsebærlikør & Myntedrik og Jacob & Jakob Icecreams økologiske lakridsis. Mon ikke noget af det kan friste?
I dommerpanelet står blandt andre aarhusianske Jesper Koch og Anne Hjernøe samt Michelinkok og dette års vinder af Hotdog DM Paul Cunningham. Vinderen af Salling Fødevarepris 2016 bliver kåret den 13. oktober i Salling Aalborg.