Aarhus-initiativet Gastronomisk Undergrund afholder madarrangement den 22. maj.
Snart er der endnu en gang mulighed for at smage, hvad en række unge kokketalenter kan kreere. Det Aarhus-baserede netværk Gastronomisk Undergrund inviterer nemlig til sit næste arrangement den 22. maj i MADENS HUS i Det Grønne Museum ved Auning, nord for Aarhus.
Temaet er en rejse i tiden, hvor kokkene bliver udfordret i et ildstedskøkken fra 1600-tallet, et brændekomfurskøkken fra 1880’erne, et køkken fra 2. Verdenskrig, ét fra 1960-/1970’erne samt et moderne af slagsen.
Tidsperiode til inspiration
På dagen får hver kok tildelt et køkken og dermed en tidsperiode til inspiration. Herefter skal kokkene ikke bare udtænke en ret, som repræsenterer tidsperioden, men også fremstille retten med det udstyr, der var tilgængeligt i perioden.
Gastronomisk Undergrund er en frivillig forening og en legeplads, hvor kokke får et frirum fra faste menukort og daglig service. Her er fri leg og mulighed for at afprøve netop dén ret og de råvarer, som kokken brænder for.
Der er plads til 40 spisende gæster til arrangementet den 22. maj. Billetter bliver sat til salg torsdag den 4. maj klokken 10 på Gastronomisk Undergrunds facebook-side.