Foodie-bar på Aarhus Central Food Market tilbyder ny drink med rosévin og Vermouth.
Næste gang du er i humør til en sommerdrink, så slå vejen forbi Foodie-bar på Aarhus Central Food Market. Baren – som er en del af restaurantkæden Danish Design Restaurants – har nemlig de sidste tre uger budt på en ny drink med et ret så sommerligt navn og indhold: Frosé.
Den lyserøde drink består af rosévin, rørsukker, frisk jordbærpuré og Vermouth, som fryses i en slushice-maskine og derefter serveres med friske jordbær på toppen.
“Den smager bare superfriskt. Den smager mere af rosé end af jordbær, men har alligevel antydningen af Daiquiri uden at være så sød. Opskriften er bare supergod,” siger direktør for Danish Design Restaurants Aase Skov.
Opskrift fra New York-bar
Opskriften på Foodie-bars frosé stammer fra baren Bar Primi i New York, som startede salget af den lyserøde drink sidste år.
Og froséen er ifølge Aase Skov også et hit hos de danske gæster på madmarkedet ved Skt. Knuds Torv.
“De, der har smagt den, synes den smager virkelig godt. Men det er jo noget nyt, så vi skal også lige få fortalt folk, at vi har den,” siger Aase Skov.
På kortet til og med august
Foodie-bar regner med at have frosé på kortet frem til og med august.
“De danske jordbær er snart på retræte – og rosé er jo en sommerting,” siger Aase Skov.
Du kan få et glas frosé hos Foodie-bar på Aarhus Central Food Market for 79 kroner. Madmarkedet har åbent alle ugens dage fra klokken 11.30.