Ny fusionsmenu bringer Frankrig til Aarhus.
Banker dit hjerte også for franske Michelinretter? Så behøver du ikke rejse særligt langt denne vinter. Gourmetrestauranten Nordisk Spisehus i M.P. Bruuns Gade har nemlig lanceret en ny menu med signaturretter fra to franske Michelin-restauranter.
“Som kok er jeg stor fan af det klassiske, franske køkken. Mange af mine yndlingsråvarer, såsom kaviar, hummer og trøffel, udspringer af finere fransk madlavning. Jeg er også vild med saucerne, beurre blanc, bordelaise, hollandaise, hummersauce og sauce aux truffles, som tager lang tid for en kok at lære at mestre. Men fremfor alt elsker vi at eksperimentere på Nordisk Spisehus, og med den nye menu glæder vi os til at præsentere gæsterne for nogle helt nye og anderledes smagssammensætninger,” siger køkkenchef Kasper Pelle Christensen.
Nord og syd mødes
Fra det nye menukort kan du blandt andet smage den tre-stjernede Michelin-restaurant L’Assiette Champenoises ret Homard, der forener hummer, paprika og estragon. Der er også lagt op til en ægte vinterspise fra toprestauranten Le Grand Véfour med Queue de boeuf, der består af oksehale, kartoffel og trøffel.
De franske retter mikses med Nordisk Spisehus’ egen gastronomi i en række menuforslag. Retterne Homard og Queue de boeuf er begge en del af en ni-retters tastingmenu til 899 kroner, og Queue de boeuf fås desuden som tredje servering i en fem-retters menu til 699 kroner. Den franske menu kan smages frem til 19. januar 2017. Se hele menuen her.