Foodfein på Sønder Allé er klar med en lækker nytårsmenu til både voksne og børn.
Har du styr på nytårsmaden? Ellers kan gourmetbutikken Foodfein, der for nylig er åbnet op igen efter en brand, med garanti hjælpe dig på årets sidste dag. Forretningen tilbyder i år en nytårsmenu på enten 3 eller 4 retter, som er lige til at varme og anrette.
Menuen står på en fisketerrin med hvid fisk og hjemmerøget laks med pancettacrumble og dildmayonnaise efterfulgt af en jordskokkesuppe med æbler og trøfler. Til hovedret er der indbagt kalvemørbrad med kartoffelbøf, ovnbagte grøntsager og svampesauce, mens desserten står på dessertklassikeren Gateau Marcel i form af en fed chokoladekage med bær og lakrids-is.
“Fælles for alle retterne er, at de er meget lette at gå til. Det betyder, at man ikke skal stå i køkkenet hele aftenen. Vi har forsøgt at gøre det så let for gæsten at anrette maden på tallerkenen, så gæsten blot skal varme, anrette og servere. Dermed kan meget af tiden foregå med gæsterne frem for at stå og snitte og hakke i køkkenet i løbet af aftenen,” siger ejer Allan Enevoldsen.
Der er tænkt på børnene
Allan Enevoldsen, der selv har børn derhjemme, har som noget usædvanligt også lavet en nytårsmenu til familiens yngste medlemmer.
“Børnene ikke skal snydes, når det er nytårsaften. Derfor har vi lavet en lækker børnemenu, hvor de yngste kan sætte tænderne i et hanebryst fra Hopballe Mølle og en chokoladedessert. Dertil får børnene vores stenovnsbagte brød og rugbrød samt vores hjemmelavede pesto, hvilket de voksne i øvrigt også gør,” siger Allan Enevoldsen.
Prisen for en nytårsmenu hos Foodfein er 339 kroner for 3 retter og 379 kroner for 4 retter. Børnemenuen koster 89 kroner for 1 ret og 150 kroner for 2 retter. Maden skal afhentes den 31. december mellem kl. 12 og 15, og bestilling kan foregå på info@foodfein.dk eller på telefon 7244 4423. Forretningen opfordrer til at bestille før den 27. december og er åben mellem jul og nytår.
Sponsoreret indlæg