Foto: Kulbroen

Festival med elektronisk musik ved Kulbroen

FESTIVAL Kulbroen ved havnen får nu sin egen festival med elektronisk musik, DJ’s og gademad.

Den 1-3. september får Aarhus en ny festival i form af den tre dage lange Kulbroen Festival, der finder sted ved den gamle kulbro ved Sydhavnen. Programmet står på dans, fest, musik, mad og bar, og forventningerne er store.

”Vi ønsker at skabe rammerne for et pusterum midt i Aarhus Festuge, hvor man kan trække sig tilbage og feste på egne præmisser i byens mest rå og autentiske setting – Kulbroen. Vi vil have kunsten, kulturen og musikken til at mødes i uformelle rammer, så der er plads til hygge, og man kan komme hinanden ved uden at kvalitet koster en formue,” siger arrangør Martin Thim fra Kulbroen.

Musikken til festivalen leveres af DJ’s og elektroniske kunstnere inden for hip hop, bass, reggae og  diverse grene af elektronisk musik.

Økologisk og lokalt mad
På madfronten er planerne at fortsætte de gode takter fra madmarkederne under Kulbroen, som har været særdeles populære blandt aarhusianerne.

”Planerne er at fortsætte i den retning, vi har lagt for Kulbroen. Vi satser på lokalproduceret kvalitet, høj grad af økologi og så vidt muligt fra fritgående dyr – og så skal det smage godt! Vi er selvfølgelig realistiske omkring det her, men vi vil hellere servere lidt mindre portioner af god kvalitet til en lidt højere pris, end store portioner fabriksmad til en billig penge,” siger Martin Thim.

På barfronten får byens nye festival et bredt udvalg af øl, bobler, rosé og drinks og med en høj grad af økologiske varer. Festivalen finder sted den 1-3. september og har åbent for publikum døgnet rundt de tre dage. Læs mere om festivalen her.