Foto: Gorm's Pizza

Endelig: Gorm’s Pizza åbner i Aarhus

Pizzarestauranten Gorm’s Pizza har efter to år endelig fundet lokaler i Aarhus. Spisestedet åbner i Restaurant Sårts lokaler på Jægergårdsgade 6 til foråret. 

Restaurant Sårt på Frederiksbjerg meddelte sin lukning i går, og nu er det klart, hvem der overtager lokalerne. Lejemålet overtages af den københavnske pizzakæde Gorm’s Pizza, der i flere år har været på udkig efter lokaler i Aarhus.

“Aarhus er jo blomstret kolossalt op de seneste 5-10 år, når det gælder udvalget og kvaliteten af kulinariske oplevelser, så alle restauratører vil til Aarhus. Det gælder også os, og derfor er vi nu utroligt glade for, at det er endelig lykkedes at få fingrene i lokalerne på Jægergårdsgade,” siger medstifter Kim Keller fra Gorm’s Pizza.

Store forventninger
Pizzarestauranten glæder sig til at åbne i Aarhus og har store forventninger.

“Vi glæder os rigtigt meget til at kunne byde aarhusianerne på sprøde pizzaer i en hyggelig restaurant og til at blive en del af det lokale liv i Jægergårdsgade. Selvom vi er en kæde, gør vi enormt meget ud af at forstå, hvem vi er landet hos, og hvordan vi bliver en del af det lokale liv,” siger Kim Keller.

Kæden forventer at kunne åbne Aarhus-restauranten i februar eller marts 2018 og har blandt andet ideer om at lave lokal pizza, der emmer af Aarhus.