Café Drudenfuss har fået ny menukort med årstidens råvarer.
Sommeren er for alvor slut, og vi går mørkere tider i møde. Har du brug for at forkæle dig selv med lækkert mad, der er inspireret af årstiden, så kan du besøge Café Drudenfuss i Graven 30, der har fået ny menu.
Jagtsæsonen er skudt godt i gang, og du nu har mulighed for at bestille braiseret krondyr, der bliver serveret med enebær, rodfrugter, citroncouscous, urter og tyttebær til 145 kroner. Du kan også smage på caféens opgraderede version af fish and chips til 120 kroner. Den dybstegte kulmule kommer i efteråret med eddikepulver, ærtemole og tatarsauce, som selvfølgelig inkluderer lækre, sprøde pommes frites. Du kan også bestille caféens svampetærte med løg, timian og marineret rocula til 115 kroner.
Er du eftermiddagssulten, så kan du nu bestille caféens varme retter allerede fra klokken 14.00 i stedet for først fra klokken 17.30. Læs mere om Café Drudenfuss nye menukort her.