Klassisk café på Rosensgade er genåbnet for nylig og får fire stjerner i JP Aarhus.
Café Casablanca er en af byens absolut mest traditionsrige caféer og genåbnede for nylig efter en renovering. Nu kvitterer Jyllands-Posten med fire stjerner til køkkenet i en anmeldelse af den Latinerkvarterets genåbnede café, der første gang slog dørene op den 1. maj 1981.
“Casablanca er et besøg værd, selv om ikke alt lykkes til perfektion. Køkkenet leverer trods alt på et pænt niveau, og det samme gør betjeningen. Derfor lander vi på fire stjerner,” skriver anmelderen.
Pighvar og lammeskank
På tallerkenen fik anmelderen og hans ledsager pighvar og lammeskank, hvidvinsdampede blåmuslinger, bøf bearnaise med pomfritter og salat, eclair med is og jordbær samt creme brulé med rabarbersorbet.
Prisen for hele molevitten inklusive vin og kaffe landede på 1.330 kroner. Betjeningen fik ordene “imødekommende, venlig og opmærksom” med på vejen, og også hvidvinen fik ros.
Læs hele anmeldelsen her.