Foto: The Burger Shack.

Burgersite: Her er Aarhus’ bedste burger

BURGER Det landsdækkende burgersite Burgerimperiet har spist sig gennem Aarhus’ burgere og sender newcomer til tops.

Den nystartede The Burger Shack på Frederiksgade blev for nylig bedømt af Børsens madanmelder som Aarhus’ bedste burgersted, og nu får byens nyeste burgerjoint endnu en topplacering. Det sker på det landsdækkende burgersite Burgerimperiet, hvor The Burger Shack får den bedste bedømmelse af fire anmeldte burgerjoints i Aarhus.

”Klart en af byens bedste burgere, ingen tvivl om det. Og til en yderst fair pris. Pommes frites kunne have været bedre, men burgeren er klart i topform,” skriver sitet i sin anmeldelse.

Roser økologiske råvarer
Websitet roser The Burger Shacks satsning på økologiske råvarer og indsatsen mod madspild, men kommer også med et lille “men” i form af meget røg i restauranten fra de flammegrillede bøffer under anmelderens besøg.

På andenpladsen i opgørelsen kommer Murphy’s Burger Joint på Nørre Allé, mens Grillen Burger Bar på Klostertorvet snupper tredjepladsen. Ingen af de aarhusianske burgerjoints får dog gode karakterer nok til at komme i den landsdækkende burger-top 10, hvor københavnske Jagger ligger på førstepladsen.

De fire aarhusianske burgerjoints var udvalgt ud fra forslag fra brugerne. Den samlede top 4 for Aarhus ser således ud:

  1. The Burger Shack – Bacon-cheeseburger (7,9 point)
  2. Murphy’s – cheeseburger-menu (7,6 point)
  3. Grillen Burger Bar – Treat Me Good (6,8 point)
  4. WeDoBurgers – cheeseburger-menu (6,3 point)