Foto: The Burger Shack.

The Burger Shack har Aarhus’ bedste burger

BURGER Aarhusiansk madanmelder har spist sig gennem byens nye burgere og kårer den bedste.

Den lille burgerbar The Burger Shack på Frederiksgade er tidligere kåret af Dagbladet Børsen og burgersitet Burgerimperiet som stedet med Aarhus’ bedste burgere. Nu har den nystartede burgerjoint fået endnu en skalp i form af en kåring i Aarhus Stiftstidende som stedet med byens bedste burgere.

Avisens anmelder har spist sig gennem en håndfuld af byens nye burgerjoints og giver The Burger Shack topplaceringen, mens Murphy’s Burger Joint på Nørre Allé, WeDoBurgers på Østergade og Grillen på Klostergade deler andenpladsen.

Anmelderen beskriver vinderburgeren således i sin anmeldelse:

”Resultatet er byens bedste i den håndholdte kategori. En blød bolle med tilpas meget dressing, en bøf til den røde side med den rigtige smag af grill og sprød salat, tomat og pickles. Alt i alt en fremragende burger, som er lige til at spise og med god samvittighed.”

Anmelderen roser også fritterne på burgerbaren, der serveres drysset med parmesan og timian. Hvis du vil smage byens bedste burger, skal du lægge 85 kroner for en menu med burger, fritter og sodavand. Hvis du vil have dyppelse til, koster det 5 kroner ekstra.