Der er blandt andet gourmetpizza på menuen hos Odderway 59. Foto: Pixabay Images.

Amoroma er ny italiensk restaurant i Vestergade

PIZZA Den kombinerede restaurant og pizzaria AmoRoma åbner i Vestergade den 1. august.

Vestergade 60 har i 35 år huset Restaurant Stedet, men fremover skal der langes pizza og italiensk mad over disken på adressen. Den 1. august åbner den kombinerede pizzaria og restaurant AmoRoma med velsmagende pizzaer og klassiske italienske retter på menuen.

Bag kvarterets nye pizzahimmel står en gammel kending i form af Bruno Matruglia fra den italienske delikatessebutik Il Mercantino i Mejlgade.

“Mit mål er i samarbejde med min familie at give mine kunder følelsen af at sidde og spise i hjertet af Rom. Vi importerer selv kvalitetsvarer fra Italien og kan derfor servere det bedste mad fra hele Italien,” siger Bruno Matruglia om det nye sted.

Restauranten får åbent både til frokost og aften, og pizzeriaet får åbent alle ugens dage fra klokken 15, mens restauranten holder lukket søndag og mandag.

Pizzariaet og restauranten får hver sin indgang og hver sit lokale. I august måned er det muligt at få næsten alle pizzaer ud af huset til 70 kroner, og i restauranten får alle spisende gæster en gratis aperitif og bruschetta.