Foto: The South Indian

Indisk restaurant åbner på Nørre Allé i dag

Fredag den 27. oktober åbner den indiske restaurant The South Indian i nye lokaler og med et nyt menukort.

Hvis du længe har ønsket dig en indisk restaurant i Aarhus, så besøg Nørre Allé – her åbner The South Indian nemlig i dag klokken 18. Stedet har efter eget og stamkunders flyttet fra Park Allé til nye lokaler på Nørre Allé 51.

The South Indian har flere restauranter rundt om i landet og åbnede senest en restaurant i AalborgNu trækker stedet restaurant-erfaringerne til Aarhus, så menukortet på Nørre Allé byder på en række vegetariske og veganske retter. Faktisk er hele 90 procent af menukortet vegansk.

Spis, som de gør i Sydindien
Hos The South Indian Aarhus kan du blandt andet få dosa, som er en pandekage på mel af linser og ris med fyld til, og mini-dosa, som er en pandekage, hvor fyldet er bagt ind i dejen.

Priserne strækker sig fra cirka 40 kroner for forretter til cirka 200 kroner for sammensatte menuer. Eksempelvis kan du få to idly, en krydret riskage lavet på fermenterede sorte linser, to vadai, en friteret snack og enten en dosa eller en mini-dosa til 119 kr.

Du kan svinge forbi The South Indian på Nørre Allé i dag klokken 18 og tage del i åbningsreceptionen. Her disker personalet op med gratis dosa samt øl og sodavand.

Du kan se menukortet her.