Food Week løber af stablen i næste uge med mange fantastiske madoplevelser. Her finder du fem oplevelser, du ikke må glip af.
En gåtur ved Lystbådehavnen
På Lystbådehavnen forventer vi, at du får den oplevelse, vi plejer at elske fra området Havet, som hvert år er på Food Festival. Her kan du opleve en masse producenter, der lever af at finde det bedste fisk og skalddyr til danskerne. Derudover lover Food Week også, at der vil være mulighed for at få bobler i glasset. Så fisk, skalddyr og bobler? Det er bestemt et område, vi skal besøge.
Læs også: Populær bager åbner café på Aarhus Ø
Tagterrassen på toppen af ARoS
ARoS er også en del af årets Food Week. Her vil du kunne møde producenter, der producerer mel, honning, æblevin, svampe og meget andet. Det er en unik mulighed for at få lov til at møde nogle af de mange danske producenter, der hver dag sørger for, at restauranterne har fantastiske fødevarer. Vi skal forbi og have en smagsprøve eller to- og en god historie.
En Food Walk i byens gader
Under Food Week kan du komme på en lang række Food Walks med forskellige temaer. F.eks. kan du tage på en gåtur, hvor du gennemgår fermenteringsrejsen sammen med folkene bag michelin-restauranten Domestic, Loop Food Lap og Naturmælk. Her smager du forskellige produkter, hvor fermenteringen er en afgørende del af fremstillingsprocessen. Det lyder som noget af en oplevelse.
Et besøg i Den Gamle By
Food Week giver dig også en unik mulighed for at få en madoplevelse i Den Gamle By. Her kan du blandt andet lære mere om kaffens og øllets historie, hvad brændevin er for en størrelse og høre lidt om pølsevognens historie (og hvorfor den ikke har 100-års fødselsdag i år. Sorry Steff Houlberg).
Workshops på Salling ROOFTOP
På Salling ROOFTOP overtager man en del af det, der plejer at være på kokkescenen til Food Festival. Det vil sige, at der her er workshops med nogle af landets bedste og mest spændende kokke. Kom f.eks. på workshop med den lokale stjernekok René Mammen, med Michael Museth, som er kendt fra Go’morgen Danmark og Madnørderne, samt dette års vinder af Masterchef, Rasmus Fisker. Der er altså virkelig mulighed for at lære noget under dette års Food Week.