Søg spisesteder i Aarhus.
Se dine favoritter.

Din guide til madscenen i Aarhus

Fratelli Pizza

Hvad er nøglen til den bedste pizzaoplevelse? Det har de helt styr på hos Fratelli Pizza på Trøjborg i Aarhus. Her har aarhusianerne i mange år kunnet nyde lækre italienske pizzaer for enhver smag.

Pizza Boys

Er du på udkig efter den perfekte surdejspizza, skal du et smut forbi Pizza Boys! Her har de helt styr på principperne bag en smagfuld pizza.

De Fyrretyve Røvere

Hos De Fyrretyve Røvere får du en pizza med et eksotisk, mellemøstligt præg – lavet med både kant og masser af personlighed.

Piccolina

Hos Piccolina er det ikke svært at drømme sig væk til pizzaens hjemland. Her leder hver bid tankerne hen mod en lille lokal pizzabiks i Italiens gader!

Pizza Smeden

Hos Pizza Smeden kan du nyde en lækker, italiensk pizza lavet på langtidshævet dej og bagt i stenovn over åben ild.

SPRÖD

Hos SPRÖD kan du spise pizza med god samvittighed. Her har de fokus på at lave smagfulde pizzaer med særligt udvalgte og bæredygtige råvarer.

Markus Pizzeria

Hos Markus Pizzeria på Trøjborg er det en selvfølge, at kvaliteten er helt i top, hver gang du bestiller en pizza!

AmoRomA

Trænger du til en smuttur til Roms gader? Så behøver du ikke tage længere end til AmoRomA på Vestergade!

Melværk

Hos det moderne italienske spisested, Melværk, får du meget mere end bare en pizza. Her fortæller hvert slice historien om en kærlighed til de allerbedste råvarer.

Il Locale

Når du er på udkig efter en ægte Brooklyn-style pizza, behøver du ikke længere væk end Latinerkvarteret i Aarhus. Her ligger Il Lokale som en sand pizzaperle.