Søg spisesteder i Aarhus.
Se dine favoritter.

Din guide til madscenen i Aarhus

Mor Anna

I hjertet af Latinerkvarteret i Aarhus finder du Mor Anna – et bageri hvor godt gammeldags håndværk møder kreativitet og innovative tilgange.

Berta Bageri

Hos Berta Bageri på Frederiks Allé bager de økologisk surdejsbrød efter de gamle traditioner. Her kan du vælge mellem alt fra rugbrød, boller, croissanter og snegle.

MIBbageri

MIB bagerierne er efterhånden at finde mange steder i Aarhus – og det med god grund! Her er brødet altid langtidshævet og stenovnsbagt, og kagerne bages med de allerfineste ingredienser.

Spottag Bakery

Hos Spottag Bakery i Højbjerg stræber ejerne efter at skabe landets bedste bagerioplevelse med fokus på høj kvalitet, service og arbejdsglæde.

SchweizerBageriet

Hos SchweizerBageriet, som er Aarhus ældste bageri, gør de passionerede bagere en ære ud af at bage brød og kager af allerbedste kvalitet.

Jumbo Bakery

Forkæl dine smagsløg hos Jumbo Bakery, hvor et ungt team serverer de lækreste brød og kager. Her støtter du en lokal virksomhed med styr på sit håndværk.

La Cabra Bakery

Hos La Cabra Bakery er der tænkt over selv de mindste detaljer. Det innovative bagværk er skabt med fokus på råvarer, økologi og uden kunstige tilsætningsstoffer.

Salling Bageri

Hos Salling Bageri kan du hver dag købe friskbagt brød, lækre kager og friske sandwich til at tage med eller at nyde i den hyggelige café ved Strøget.