Trøffel og tiramisu: Restaurant på Fredens Torv lokker med Wine & Dine

Trøffel og tiramisu: Restaurant på Fredens Torv lokker med Wine & Dine

af -
Restaurant MellemRum

Fredag den 21. september afholder Restaurant Mellemrum Wine & Dine med fokus på Italien.

Har du længe haft lyst til at tage ud og spise en lækker 5-retters med tilhørende vinmenu? Så skal du sætte et stort kryds i kalderen fredag den 21. september, når Restaurant Mellemrum på Fredens Torv 2 åbner dørene op for en enestående aften, hvor maden og vinen er i fokus. Fra klokken 18.00 starter helaftensarrangementet, hvor du kan forvente lækre retter inklusiv 8 nøje udvalgte vine til en pris af 995 kroner per person.

Du får blandt andet fornøjelsen af at smage kartofel-gnocchi med salviesmør og grillet squash til forret, hvortil der følger en smagfuld Pinot Grigio med noter af citrus og grønne æbler. Til hovedret får du brasseriet nakke af vildsvin serveret med auberginekaviar, frisklavet pasta og tomatiseret sauce, hvor der her følger hele to glas rødvin med. Til dessert bliver du præsteret for den klassiske, italienske dessert, tiramisu, der kommer med en siciliansk dessertvin.

På selve aftenen kommer Kim Pedersen fra Vinens Verden og præsenterer de 8 vine, og du ikke kun kan forvente at forlade begivenheden mæt og glad, men også som vin-conniseur.

Du kan læse mere om arrangementet her.

Nanna Skov Larsen
Skribent. Det orientalske køkken har altid været mit fortrukne grundet den smagfulde mad, der bærer præg af kærlighed til detaljen, og som samtidig er spændende og sundt. Derudover er jeg stor tilhænger af et glas hvidvin - i alt slags vejr. Færdiguddannet i Kultur, Kommunikation og Globalisering.