Foto: VW Café

VW Café skifter navn – og du kan bestemme det nye

CAFÉ Aarhusiansk café skifter navn til efteråret og spørger om idéer til nyt navn fra kunderne.

Den hyggelige café VW Café på Thorvaldsensgade er blevet bedt om af den tyske bilkoncern Volkswagen at skifte navn den 1. november. Derfor efterspørger caféen nu forslag fra aarhusianerne til nye navne.

”Da vi pr. 1. november 2016 er blevet nødsaget til at ændre navn, er vi nu på jagt efter et nyt, som ville kunne passe til cafeens udtryk og stemning. I den forbindelse synes vi, det kunne være superfedt, hvis I kunne have lyst til at være med, måske lige præcis du har den helt rigtige idé,” skriver caféen på Facebook.

Fortsætter som hidtil
Folkene bag den lille café understreger, at caféens indretning, koncept og menu fortsætter som hidtil. Og så lokker caféen med en lille præmie til den person, der finder vindernavnet.

”Alle forslag er mere end velkomne, og finder du navnet, som passer perfekt til cafeen, vil vi som tak gerne kvittere med lidt mad, kaffe og hygge til dig og et par venner,” lyder det fra caféen.

Du kan skrive dit forslag til caféens nye navn på Facebook her. På siden kan du også se de navne, der allerede er kommet ind fra kunderne – vi nævner i flæng alt fra AG Café og Wolfsburg Café til Coffie Annan, Lebensraum og Hippiecontaineren (!).