Foto: Marselis Vine

Populært dansk rockband har lavet sin egen rom

Det danske rockband Volbeat har i samarbejde med ejeren af Marselis Vine Lars Christensen lavet en rom. 

Vil du smage en rom, der er udtænkt af det danske rockband Volbeat? Så skal du lægge vejen forbi Marselis Vine i Aarhus C eller Højbjerg, som sælger en volume 2-udgave af rockbandets rom. Det skriver Århus Stiftstidende

Ifølge Århus Stiftstidende er rommen en super premium Volbeat 15 års-rom og et blend af den caribiske rom. Volbeat-rommen er kedetegnet ved varme noter af træ, karamel og tørret frugt, og rommen lagres i op til 15 år i bourbontønder af amerikansk egetræ.

“Jeg havde fornøjelsen af at smage en masse fantastisk rom i forbindelse med Volbeat-rom Vol II, Det var ikke nogen nem beslutning, men valget faldt på dette fantastiske blend. Det er rom lige efter min smag: Dyb, mørk og kompleks,” siger Michael Poulsen, forsanger i Volbeat, til Århus Stiftstidende.

Stor efterspørgsel
Ifølge Århus Stiftstidende skal 5000 flasker af Volbeat-rommen sælges rundt om i Danmark. Der er nemlig stor efterspørgsel på Volbeats første rom, Volbeat volume 1, som på nettet koster 5000 kroner.

“Det vildeste og sjoveste er at opleve, hvor dedikerede, inkarnerede og engagerede fansene af Volbeat egentlig er. Volbeat har 1,8 millioner følgere på Facebook, og bandet er populært over hele verden. Jeg havde aldrig forestillet mig, at vores rom ville blive sådan et eventyr,” siger Lars Christensen, der driver Marselis Vine, til Århus Stiftstidende.

Denne gang er Lars Christensen gået sammen med det finske spiritusselskab One Eyed Spirits for at kunne levere Volbeat volume 2-rommen til udlandet, mens han herhjemme får hjælp af andre vinhuse. Det skriver Århus Stiftstidende.

Avisen skriver desuden, at der allerede er forudbestilt knapt 4000 flasker af den nye rom.

Vidste du, at

Bro Caféen på Frederiksallé eftersigende er Aarhus’ ældste værtshus? Det første udskænkningssted, hvor Bro Caféen ligger i dag, hed Skyttes Gæstgiveri og åbnede i 1899. Mellem 1916 og 1918 fik steder ny ejer og sit nuværende navn: Bro Café.