Tinnas høstgilde ved havet – Skæring Strand

Tinnas høstgilde ved havet – Skæring Strand

af -
Pixabay

Elsker du en god middag i godt selskab og kunne du godt tænke dig at møde nye mennesker, som også er passionerede omkring mad? Så kom på besøg hos Tinna i Skæring og få en personlig spiseoplevelse ud over det sædvanlige.

Den personlige spiseoplevelse finder sted den 27. september hjemme hos Tinna i Egå. Prisen er 399 kroner plus gebyr, og oplevelsen udbydes af den nye deleplatform Dinnerboost, der gør det muligt at invitere madinteresserede til middag hjemme i ens eget hjem.

Om oplevelsen
Tinna glæder sig til at byde jer velkommen ved havet. Aftenen starter med velkomstdrinks på terrassen med sprøde snacks og gode oliven (hvis vejret tillader det er der også tændt op i bålstedet). Når I træder indenfor ved det veldækkede bord, kan I stadig nyde udsigten til vandet. Menuen lyder som følger:

FORRET
Champagnesuppe med jomfruhummer og mynteolie

HOVEDRET
Braiseret kalv i mørk øl med rodfrugter og svampe

DESSERT
Tre lækre oste med hybenkompot og bær samt hjemmebagt ”øllerbrød”
Hvid chokolademousse med æbler og crunch

Ønsker I vores udvalg af drikkevarer til menuen, er der en merpris på 150,- pr. person

KØB BILLET TIL OPLEVELSEN HER

Om din vært, Tinna
Jeg hedder Tinna, er 48 år og bor med min familie nord for Aarhus. Jeg elsker at stå i et køkken og har i mange år lavet mad til små og store selskaber på fritidsbasis. Min samlever arbejder professionelt i hotel- og restaurationsbranchen, og sammen holder vi af at følge med i nye trends angående mad og vin. Jeg brænder for kvalitet og mad lavet fra bunden, både når det gælder det nordiske køkken samt mad fra andre kulturer, og har altid fokus på de råvarer, årstiden byder på.

Det praktiske
Lørdag den 27. september klokken 19.00-22.00
8250 Egå
Pris: 399 kroner + gebyr
Der er 8 pladser til arrangementet, så det er bare med at få meldt sig til!

Adressen vil fremgå, når din booking er foretaget.

KØB BILLET TIL OPLEVELSEN HER

Jesper Konggaard
Skribent. Jeg er en sucker for spændende mad fra fjerne egne, men jeg er heller ikke kræsen, når det kommer til god italiensk pizza eller kringlede cocktails. Studerer virksomhedskommunikation på Aarhus Universitet.