Foto: Pixabay Images

Thaiplus åbner sushisted på Frederiksbjerg

SUSHI Frederiksbjerg har fået et nyt sushisted i form af Thaiplus, der netop er åbnet på Skt. Pauls Kirkeplads.

I fire år har folk på Trøjborg kunnet nyde godt af sushi og thailandske lækkerier fra den populære takeaway Thaiplus på Tordenskjoldsgade, og nu får madglade kunder på Frederiksbjerg også mulighed for at smage. Den asiatiske takeaway har netop åbnet en søsterforretning på Skt. Pauls Kirkeplads 9, der tidligere har huset Wok Square.

”Jeg har igennem nogen tid undersøgt mulighederne for at åbne yderligere en forretning i en anden del af Aarhus for at give beboere i andre dele af byen mulighed for at købe mad hos mig. Jeg håber, at vi vil blive budt velkommen i den nye forretning på samme måde som på Trøjborg. Vi vil i hvert fald gøre vores yderste for at give vores kunder en rigtig god oplevelse,” siger ejer Sawitree Khamma.

Læs også: 5 spitze sushisteder i Aarhus

Laves fra bunden
Den nye takeaway på Frederiksbjerg får det samme menu som moderskibet på Trøjborg. På sushifronten er det klassikere som nigiri og maki i en lang række varianter, mens de thailandske retter dækker over både forretter, supper, stegte nudler og klassiske risretter med kød og grønt.

Priserne starter ved 59 kroner for supper og 85 kroner for gryderetter, mens sushi kan fås i en række kombinationer, hvor eksempelvis 12 blandede sushi koster 139 kroner. Alt maden laves fra bunden af friske råvarer, og de thailandske retter er lavet med inspiration fra køkkenerne i Bangkok og Nordthailand.

Læs også: 5 asiatiske takeaways i topklasse

SPECS
Thaiplus
Skt. Pauls Kirkeplads 9
8000 Aarhus C