Læsertilbud: Få lækker tapas for 99 kroner!

Læsertilbud: Få lækker tapas for 99 kroner!

af -
Tapas og Paella

Nu har du som læser en eksklusiv mulighed for at købe tapas for 99 kroner hos Tapas og Paella på Frederiksgade 52.

Selvom sommeren lakker mod enden, betyder det ikke, at vi skal undvære den gode mad fra de varmere himmelstrøg. Tapas & Paella på Frederiksgade 52 er i samarbejde med Smag Aarhus klar til at servere tapas for kun 99 kroner.

I tilbuddet får du to tapasanretninger, som du selv vælger fra menukortet. Du kan for eksempel vælge kroketter med kylling og oksekød, tigerrejer i hvidvinssovs og hvidløg, eller hvad med spanske kødboller i tomatsovs? Derudover får du friskbagte boller, oliven, aioli og brava-sovs til.

KØB DIT TAPAS-TILBUD HER

Autentisk tapas-restaurant
Det er ikke blot maden hos Tapas & Paella, der er inspireret af Sydspanien. Når du træder ind på tapas-baren, mærker du tydeligt stemningen fra en tapasbar i Spanien. Vintønder og levende lys pryder lokalet, og der er høje borde, så du kan stå op og spise din tapas samt nyde et glas vin på ægte, spansk manér. Er du mere til at sidde ned og slappe af, kan du selvfølgelig også det.

KØB DIT TAPAS-TILBUD HER

Tilbuddet kan købes og benyttes indtil den 10. november.

Johanne Westh Sloth
Skribent. Jeg er vild med pasta i alle former, nyder sol-lune jordbær, og en iskaffe slubres så hurtigt, at jeg får brain freeze. Studerer kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.