Tømmermændsmad i Aarhus: 8 lækre takeaway-steder

Hovedet er tungt, kroppen er øm, og overskuddet er absolut i minus. Med andre ord: Behovet for tømmermændsmad i Aarhus er stort! Vi giver dig her 6 lækre takeaway-steder, hvor du har mulighed for at spise dig til en bedre dag.

Tømmermænd og burgere i Aarhus

Foto: Burger Shack

The Burger Shack, Frederiksgade 39, 8000 Aarhus C

Er bøf det første ord, der falder dig ind, når du er kommet til bevidsthed dagen en bytur, er der heldigvis mange gode muligheder i Aarhus. Én af dem er The Burger Shack i Frederiksgade, hvor du kan sætte tænderne i en briochebolle med hjemmerørte dressinger, en bøf, der er lavet på kød fra fritgående kvæg, samt økologiske grøntsager.

Burgerbaren er desuden kendt for sine pommes frites, der er krydret med parmasanost og timian. Hallelujah!

Til de kødspisende anbefaler vi en Shack Burger Menu, og er du lidt hurtigt ude, kan du mandag til fredag få den til blot 79 kroner. Du får en cheeseburger, pommes frites og en drikkevare til 109 kroner – og er du vegetar, kan du stille din burger-trang med en Veggie Burger med en bøf lavet på soja, økologiske syltede agurker og sennepsmayonnaise.

Er tømmermændene så slemme, at tålmodigheden har en kort lunte, kan du bestille din mad hjemmefra, så du er sikker på, at den er klar, når du kommer og henter den.

Bestil din mad og læs mere her.

Italiensk pizza – Perfekt tømmermændsmad i Aarhus

Foto: Fratelli Pizza

Fratelli Pizza, Tordenskjoldsgade 81, 8200 Aarhus N

Bare fordi du har tømmermænd, behøver du ikke at snuppe en pizza fra det første pizzeria, du spotter i bybilledet. Hvorfor ikke forkæle dine smagsløg med en pizza fra det sted, Smag Aarhus’ læsere kårede til byens bedste i efteråret?

Fratelli Pizza på Trøjborg laver italienske pizzaer i særklasse, både for vegatarer, veganere og kødspisere. Prøv for eksempel en Vegetariana med svampe, aubergine, cherrytomater, oliven, artiskok, samt løg og pesto for 100 kroner. Lækkert, lækkert, lækkert!

Vil du gerne spise kød, foreslår vi en Pizza Speck med mozzarella, røget lufttørret skinke, artiskok og hvidløgsolie til 105 kroner til at dulme tømmermændene med.

Er din stakkels krop for svag til at bevæge sig udenfor for at hente pizzaen, bringer Fratelli Pizza heldigvis ud – så skal du bare bestille maden online fra sofaen, og blive der, indtil maden bliver leveret. Nemt!

Bestil takeaway fra Fratelli Pizza her.

Nachos-sandwich i Aarhus

Tømmermændsmad i Aarhus: 6 sikre takeaway-steder
Foto: Sunshine Sandwich

Sunshine Sandwich, Nørregade 22, 8000 Aarhus C

En god sandwich skal ikke undervurderes – ej heller skal de mirakler, den kan udføre mod tømmermænd! Skal du have en dagen derpå-venlig version, kan vi anbefale Sunshine Sandwich i Nørregade.

Stedets Mimi’s med kylling, tortillachips, smeltet cheddarost, guacamole og salsa i enten lyst eller mørkt ciabattabrød. Så skulle de værste symptomer fra natten før gerne forsvinde. Det er da værd at prøve af!

Sunshine Sandwich har også flere vegetarmuligheder – prøv for eksempel en Veggie-sandwich med stegt aubergine, mozzarella, guacamole, grønt, mayonnaise og cremefraichedressing i et urtebrød til 65 kroner.

Vil du være ekstra god ved din krop, kan du jo tilføje en friskpresset juice med for eksempel gulerod, lime, ingefær og æble til 40 kroner til bestillingen.

Er du rigtig frisk, så prøv et ingefærshot til 20 kroner – så er vitamintilskuddet hurtigt overstået.

Se menuen her.

Læs også: Studievenlige cafeer i Aarhus

Tømmermændsmad i Aarhus

Tømmermændsmad i Aarhus: 6 sikre takeaway-steder
Foto: De Fyrretyve Røvere

De Fyrretyve Røvere, Frederiks Allé 81, 8000 Aarhus C

De to kokkebrødre bag pitabaren De Fyrretyve Røvere på Frederiks Allé har fået lidt af en succes stablet på benene siden åbningen i august 2017. Her får du pitaer, hvor alt er lavet fra bunden, og lækkerierne serveres af et personale, der er kendt for deres gode humør og teamwork. Det kan kun smitte positivt af på tømmermænds-tilstanden!

Er det pita, der skal til for at behage den trætte krop, anbefaler vi en version med falafel og en god blanding af de både syltede, bagte og sprøde grøntsager, du kan få i din pita. Er du mere til kød, kan du stille sulten med en pita med flankesteak skåret i tynde skiver. Mørt og lækkert!

Husk tålmodigheden, når du bevæger dig ud ad døren for at hente din mad. Pitabaren er nemlig yderst populær, og det kommer blandt andet til udtryk ved en til tider lang kø foran det lille lokale.

Se mere her.

Pizza fra øverste hylde

Tømmermændsmad i Aarhus: 6 sikre takeaway-steder
Foto: ILD.PIZZA, Tømmermændsmad i Aarhus

ILD.PIZZA – ligger flere steder i Aarhus, find det nærmeste her. 

Pizzastederne står i kø i Aarhus, og hos ILD.PIZZA kommer du ikke til at fortryde en bestilling fra. Her gøres tingene en smule andeledes, da pizzabagerne følger et helt særligt system, når de skal vurdere, hvorvidt en pizza er god.

Dejen er det absolut vigtigste, da denne tæller hele 60%, mens ingrediensernes kvalitet og pizzaovnen fordeler sig på de sidste 40%. ILD.PIZZA stræber altid efter alle 100%, så pizzaen er perfekt.

Du kan være sikker på, at din pizza er i topklasse, da der kun anvendes ingredienser af allerhøjeste kvalitet. Det er både muligt at bestille lækre pizzaer eller måske en delikat pastaret, som du kan nyde foran fjernsynet. Mums!

Se mere og find menuen her. 

Indisk mad i Aarhus

Takeaway fra Masala i Aarhus
Foto: Masala 

Masala, Randersvej 23, 8200 Aarhus N

Hos Masala laver de indisk mad og har et bredt udvalg af lækre retter. De går højt op i kvalitet og ønsker at give deres kunder nogle sublime madoplevelser. 

Det er deres dygtige kok, Sonny, der laver maden. Han er ikke bare dygtig. Han har studeret indisk mad i Nordindien og ved præcis, hvordan retterne tilberedes, så det smager, som de er tiltænkt.

Du kan få deres signatur menu til 2 personer, som består af butter chicken, ris, dal tadka og naan brød til 358 kroner. Hvis du er i tvivl om, hvordan sådan en basse kunne se ud, så kan du tage et kig på billedet lige herover.

Vietnamesiske madoplevelser i Aarhus

Pho C&P i Aarhus
Foto: Pho C&P

Pho C&P, Sønder Allé 14, 8000 Aarhus C

Nu skal vi en tur til Vietnam. Livet i Vietnam kan være travlt og til tider hektisk. Traditionen bifalder derfor et hurtigt måltid fra et gadekøkken eller en lille bod på vej til eller fra arbejde. Hos Pho C&P har de smidt de traditioner ned i en stor skål Pho-suppe og smagt dem til med de helt rigtige ingredienser.

Du kan få et væld af forskellige retter. På deres hjemmeside er der heldigvis detaljerede beskrivelser af, hvad retterne indeholder, hvis du ligesom os ikke er helt flydende på vietnamesisk endnu. Vi kan dog afsløre, at du både kan få Pho med okse og and til 109 kroner.

Pokébar i Downtown-Aarhus

OLIOLI i Aarhus
Foto: OLIOLI

OliOli, M.P. Bruuns Gade 52, 8000 Aarhus C

De er voldsomt populære. Og man forstår det faktisk godt, for de smager afsindigt godt. Vi snakker selvfølgelig om Poké. Skålen med et hav af forskellige ingredienser, der alle er akkompagneret af en hovedingrediens.

Det kunne eksempelvis være laks, kylling, and, okse eller tofu, hvis du er ude efter vegetarløsningen. De forskellige retter, som de hos OliOli kalder for ´the standards´, koster mellem 105 og 115 kroner.

Psst! Husk lige studiekortet – er du studerende, er der nemlig 20 procent på en Poké.

God jagt efter tømmermændsmad i Aarhus!