Tag på østerssafari i midtbyen

ØSTERS Cyklende østerssafari? Jo, den er god nok. Nu kan du komme på en safari, der på cykel bringer dig rundt til fire restauranter med østers på menuen. 

Af Mikkel T. Krogh

Torsdag den 15. oktober kan du for første gang komme på en såkaldt østerssafari i Aarhus. Arrangementet er en del af den danske østersuge Oyster Trophy Week og går ud på, at du cykler rundt mellem fire aarhusianske restauranter og smager på østersserveringer hvert sted, mens du får fortællinger om østers undervejs.

”Vi har gode restauranter og fantastiske østers i nærheden, så det virker oplagt at lave en tur, der kombinerer begge dele. Folk rejser fra hele verden for at smage danske østers, så hvorfor ikke udnytte, at vi har dem lige i baghaven? Konkret har vi stillet restauranterne følgende opgave: Tilbered to østers, som I bedst kan lide dem, og server jeres favorit-glas til,” siger Simon Tønsager fra Danish Oyster Academy.

De fire stop på turen er spisestedet Frederiksgade 42, cocktailbaren La Plage 2, Restaurant Mellemrum på Fredens Torv og ikke mindst restauranten Gastromé, der som bekendt fik en Michelinstjerne tidligere på året. Turen varer fra kl. 15-17.30 og starter ved Frederiksgade 42.

Der er 20 billetter til salg til safarien, som du kan købe her. God jagt!

Læs artikel: Stjernehold bag ny restaurant i Mejlgade
Læs artikel: Ny toprestaurant med asiatisk tvist
Læs guide: 5 nye steder du skal tjekke ud

Foto: Danish Oyster Academy