Foto: Nordisk Spisehus

Svenske Michelin-stjerner på Nordisk Spisehus

RESTAURANT Nordisk Spisehus det nu muligt at opleve retterne fra tre af Stockholms Michelin-restauranter.

I samarbejde med Michelin-restauranterne Esperanto, Ekstedt og Restaurang Volt i Stockholm har Nordisk Spisehus i M.P. Bruuns Gade netop søsasat en menu, hvor restaurantens to køkkenchefer mikser deres egne gourmetretter med kreationer fra de tre svenske Michelin-restauranter.

”Vi tager gæsterne med tilbage til vores nordiske rødder og perfektionerer de fine smagsnuancer, som stammer fra både Danmark og Sverige. Nøgleordene er gode og friske råvarer, som bliver hentet i den nærliggende natur og tilberedt efter autentiske metoder,” siger køkkenchef Jacob Freitag fra Nordisk Spisehus i en pressemeddelelse.

Tur til Stockholm
Nordisk Spisehus’ to køkkenchefer har forud for menuen været på tur til Stockholm, hvor de blandt andet har besøgt den svenske stjernekok Sayan Isaksson fra Restaurant Esperanto, der er kåret som den femtebedste restaurant i Norden i restaurantguiden White Guide Nordic 2016.

”Vi er meget imponerede over Sayan Isakssons gennemførte madstil og skarpe håndværk. Smagsnuancerne er inspireret af Asien, mens råvarerne kommer fra den nordiske natur, og resultatet af nogle helt fantastisk og udsøgte serveringer. På Nordisk Spisehus kan gæsterne glæde sig til at smage vores nyfortolkning af Sayan Isakssons servering med sprød boghvede, rå kammusling og løvstikke-creme,” siger køkkenchef Kasper Pelle Christensen fra Nordisk Spisehus.

Foruden Michelin-retten fra Esperanto præsenterer Nordisk Spisehus gæsterne for en forret med røget oksemarv, fiskerogn og sprøde glaskål fra Michelin-restauranten Ekstedt og en dessert med mandel, karamel og sødskærm fra Restaurang Volt. Se hele menuen her.