Foto: Wefood

Supermarkedet Wefood åbner i Aarhus

MADSPILD Det succesfulde supermarked Wefood med overskudsvarer åbner nu i Aarhus.

Folkekirkens Nødhjælp er for nylig gået ind i kampen mod madspild med det københavnske supermarked Wefood, hvor kunder kan købe alt fra salami til gulerødder med beskadiget emballage eller overskredne salgsdatoer. Succesen har været så stor, at Folkekirkens Nødhjælp nu udvider med en Wefood-butik i Aarhus i foråret 2017.

”Wefood har på rekordtid opnået stor succes, og vi er både overvældet og stolte af den opbakning, som kunderne, leverandørerne og de mange frivillige har udvist. Madspild er et emne, der interesserer rigtig mange danskere, og derfor skal endnu flere have mulighed for at handle i en Wefood-butik ”, siger generalsekretær i Folkekirkens Nødhjælp Birgitte Qvist-Sørensen i en pressemeddelelse.

Folkeaktier finansierer butik
De næste måneder vil Folkekirkens Nødhjælp samle penge ind til at åbne den nye butik i Aarhus, som endnu ikke har fundet lokaler. Ligesom med den første Wefood-butik på Amagerbrogade i København vil pengeindsamlingen foregå ved salg af folkeaktier.

Aktien kan købes via sms med teksten Wefood til 1911 (100 kroner) eller her. Aktien bliver herefter sendt hjem til køberen. Folkeaktien er en ren donation, som ikke giver ejerskab, udbytte eller indflydelse.