Foto: Stuen Th.

Stuen th er Trøjborgs nye café

CAFÉ Under navnet Stuen th får Trøjborg nu en café ved siden af biografen på Tordenskjoldsgade. Tidligere ansat fra tapasbaren Forlæns & Baglæns står bag.

Brug af årstidens lokale råvarer på byens spisesteder trender for tiden, og nu får Trøjborg sin egen café med østjyske råvarer i centrum. Bag det nye spisested står Annemette Feldbæk, der tidligere har arbejdet på den funky tapasbar Forlæns & Baglæns på Frederiksbjerg.

”Jeg vil lave smuk og årstidsbestemt mad. Flest danske og mange økologiske råvarer. Vi får pølser lavet af Hereford-kvæg, som går og græsser i Galten. Et mikrobryggeri i Risskov leverer øl til os som de første. Og jeg samarbejder med gartneren og slagteren her i gaden,” siger Annemette Feldbæk til Aarhus Stiftstidende.

Hjemlig 70’er-stil
Caféen åbner den 1. september under navnet Stuen th lige ved siden af biografen på Tordenskjoldsgade. På menuen står gode oste, pølser, salat og suppe, og som navnet antyder, indrettes caféen i en hjemlig, 70’er-agtig stil med alt fra ryapuder til retrokeramik.

”Jeg har lavet research her på Trøjborg og mærker, at folk gerne vil have noget andet end den traditionelle café-mad. Her bor studerende, småbørnsfamilier, forretningsfolk, ældre og livsnydere, og cafeen vil have plads til alle,” siger Annemette Feldbæk til avisen.

Stuen th får åbent alle dage kl. 10-22 undtagen søndag og mandag. Annemette Feldbæk er uddannet pædagog og har også tidligere arbejdet i køkkenet på daginstitutioner og på Risskovskolen Sansestormerne.

SPECS
Stuen th
Tordenskjoldsgade 19
8200 Aarhus N