Foto: Kødbyens Mad og Marked

Streetfoodmarked på vej ved Ridehuset

STREETFOOD Et streetfoodmarked med 15 madboder er på vej ved Ridehuset i juli.

Madelskerne fra Kødbyens Mad & Marked inviterer igen til stort streetfoodmarked i det aarhusianske. Det sker den 13-16. juli, hvor markedet Jazz & Mad løber af stablen på Officerspladsen ved Ridehuset i forbindelse med Aarhus Jazz Festival.

Markedet afholdes i samarbejde med de aarhusianske ildsjæle fra Kulbroen ved havnen. Håbet er, at aarhusianerne kan nyde maden under åben himmel på markedspladsen eller den tilstødende græsplæne, mens jazztonerne spiller i baggrunden.

”I samarbejde med Kulbroen og Aarhus Jazz Orchestra forsøger vi at skabe de perfekte rammer, hvor stemning, afslapning, god mad og jazz giver alle gæster en god oplevelse. Alle dage vil der være forskellige jazzkoncerter i og uden for Ridehuset, men der vil også være andre aktiviteter for unge, gamle og børnefamilierne,” siger medarrangør Jonas Kring.

Tacos og hippe toasts
På madprogrammet er 15 madboder, der byder på alt fra mexikanske tacos og veggieburgere til ugandiske pandekager og hippe toasts fra Rodfast.

”Sidste madmarked ved Kulbroen var en kæmpesucces, så vi glæder os meget til at se folk igen. Jazzugen er en hyggelig sommertradition, som vi er glade for at være en del af, og så får vi samtidig mulighed for at sikre, at de jazzhungrende også får noget ordentlig mad og ikke går sultne i seng,” siger Jonas Kring.

Jazz & Mad har åbnet fra onsdag den 13. juli til lørdag den 16. juli fra kl. 11-21 på Officerspladsen. Når du har spist, kan du udover at høre liflig jazzmusik deltage i en flamenco-workshop, se flamenco-show og deltage i et bankoshow.