Foto: Restaurant Koch

Stjernekok giver den fuld gas på Tangkrogen

FESTIVAL Topkokken Jesper Koch står i spidsen for hele syv events til årets store madfestival Food Festival.

Når danske madentusiaster igen indtager Tangkrogen til årets store Food Festival den 2-4. september, er der rig mulighed for at opleve Jesper Kochs gastronomiske evner på tæt hold. Den anerkendte sønderjyske kok vil nemlig jonglere i køkkenet til ikke færre end syv events i festivalens store område Fra Dyr til Bord.

“På området Fra Dyr til Bord sætter Food Festival landbrugsdyrene i højsædet, og der lægges vægt på kvalitet, økologi og dyrevelfærd. Du vil ikke alene være publikum, du får også lov til selv at arbejde. Fra Dyr til Bord er et sanseområde, hvor du får produktet i hænderne og får lov til at smage på det hele,” skriver Food Festival på sin hjemmeside.

I spidsen for madmarked
Til de kreative madsessioner har Jesper Koch teamet up med slagtermester Rone Stokholm Kruse fra Danish Crowns Guldrummet i Kolding. I løbet af festivalens tre dage vil de hylde dansk svinekød og blandt andet servere krogmodnet svinenakke som pulled pork og svinebryst som durum med masala. Jesper Koch gæster desuden festivalens store kokkescene lørdag kl. 14.

Madmarkeder er bestemt ikke et nyt koncept for Jesper Koch. Tidligere på året kunne vi på Smag Aarhus fortælle, at Jesper Koch kommer til at være gastronomisk frontløber for Aarhus Central Foodmarket, der åbner på Skt. Knuds Torv til efteråret.

Årets Food Festival foregår fra den 2-4. september på Tangkrogen. Entrepris til festivalen ligger fra 70 kroner. Læs mere og køb billet her.