Foto: St. Pauls Apothek

St. Pauls Apothek får ny styrmand

RESTAURANT Restauranten St. Pauls Apothek har ansat René Hansen, tidligere Pluto i København, som køkkenchef. Første udfordring bliver at skabe menuen, når den verdenskendte bartender Antonio Lai besøger apoteket.

Apotekerkøkkenet på Jægergårdsgade får et ekstra skud med gastro-sprøjten, når den 27-årige René Hansen tiltræder som ny køkkenchef. Den tidligere souschef på trendstedet Pluto i København håber at kunne overføre samme livlige stemning til det gamle og charmerende apotek og give maden ekstraordinær velsmag.

”Det altafgørende for et vellykket restaurantbesøg er naturligvis smagen, men den samlede oplevelse afhænger i høj grad af stemningen. Musik, indretning og menneskene omkring har stor andel i den overordnede restaurantoplevelse,” siger René Hansen, der udover Pluto har arbejdet på blandt andet Fakkelgaarden, Nimb Terasse og Restaurant Umami.

God energi i køkkenet
Den nye køkkenchef glæder sig til de nye udfordringer i Aarhus, og han satser på at prøve en række nye ting af, som han dog endnu ikke vil løfte sløret for.

”Planen er at starte stille og roligt ud og bidrage med noget god energi til køkkenet, så vi kan få endnu flere glade gæster. Det vil være fedt at få aarhusianerne ud at spise noget mere i hverdagene. Den største udfordring bliver nok at få maden til at spille sammen med apotekets unikke cocktails,” siger René Hansen.

Første store udfordring for René Hansen bliver den 12. februar at skabe en syv-retters Hong Kong Deluxe Dinner, som skal serveres sammen med den molekylære cocktailstjerne Antonio Lais tryllerier bag baren. På Smag Aarhus kan vi naturligvis kun være enige i, at en trist og travelig torsdag bliver bedre af en række velsmagende serveringer tilsat skarpe cocktails.

Læs guide: 5 aarhusianske vinbarer to die for
Læs artikel: Redaktionens bedste madoplevelser i 2014
Læs artikel: Ny vinbar uden dikkedarer

SPECS
St. Pauls Apothek
Jægergårdsgade 76
8000 Aarhus C