SPONSORERET INDHOLD: Forkæl mændene i dit liv med en julegave fra Danmarks største vinklub Winefamly.dk. 

Bliver du helt stresset ved tanken om at skulle finde den perfekte julegave til manden, der har alt? Bare rolig – hjælpen er på vej!

Det behøver nemlig ikke at være hverken bøvlet eller omfattende at købe gaver til mændene i dit liv. Med en julepakke fra Danmarks største vinklub Winefamly.dk er det faktisk ret så nemt.

Winefamly.dk er den største vinklub i landet, hvor du som medlem får adgang til mere end 500 håndplukkede vine samt økologiske specialprodukter til kostpris – det vil sige, at der er skåret 30 til 70 procent af prisen.

Køb din julegave hos Winefamly.dk her

Spar mere end 500 kr. på gaver
Skal mændene i dit liv forkæles med en julegave fra Winefamly.dk, kan du vælge mellem to julegave-pakker.

I den første får modtageren tre måneders medlemskab á 75 kr. per måned samt to flasker toscansk Lagone-rødvin for bare 200 kr. – her har du allerede sparet 503 kr.!

Du kan også købe en julegave-pakke, der består af tre måneders medlemsskab samt enten en flaske Geranium gin eller El Dorado 12-års rom til 300 kr. – det er 490 kr. billigere end normalt.

Du køber julegaverne på Winefamlys hjemmeside, og det eneste du skal gøre er at vælge, hvilken pakke du vil købe, og så indtaste din eller modtagerens adresse. Bestiller du inden klokken 12, leveres pakken allerede dagen efter, ganske gratis. Og så er den endda flot pakket ind.

Køb din julegave hos Winefamly.dk her

Altid gratis levering
Modtageren af din julegave får som medlem af Winefamly.dk en række fordele med i købet. Han kan nemlig vælge mellem omkring 290 rødvine og 110 hvidvine til kostpris, så uanset om han er grøn eller garvet vinkender, er der helt sikkert noget, der kan friste.

Udover al den vin, hjertet begærer, kan man som medlem også købe et væld af andre lækkerier til kostpris: For eksempel kaffe, mange forskellige slags spiritusser og økologiske specialiteter som pasta, pesto og olivenolie.

Når gavemodtageren i løbet af sit medlemskab vil købe varer på Winefamly.dk, gælder det ligesom ved julegavekøbet, at varerne bliver leveret gratis dagen efter, hvis man bestiller inden klokken 12.

Køb din julegave hos Winefamly.dk her

Hjælp til at finde den perfekte vin
På Winefamlys hjemmeside kan man som medlem desuden benytte funktionen “wineselector.”

Her kan man vælge, om man leder efter vin til nydelse eller mad og derefter indstille efter forskellige smage. Så finder Winefamly.dk de bedste bud på en vin, der matcher.

Kig Winefamly’s vinudvalg igennem, og vælg at sortere efter råvarer som for eksempel kylling eller oksekød, således det kun vil være vine, der matcher disse råvarer, der bliver vist. På den måde behøver man ikke længere at være i tvivl om mad og vin nu også passer sammen, næste gang man skal have gæster.

Køb din julegave hos Winefamly.dk her