Foto: The South Indian

Sydindisk takeaway åbner ved banegården

Den københavnske restaurantkæde The South Indian åbner takeaway på Banegårdsgade.

Indiske restauranter og takeaways i Aarhus har i mange år været til at tælle på én hånd, men nu er der ved at ske noget. En indisk madbod er for nylig åbnet på madmarkedet Aarhus Street Food ved rutebilstationen, og nu melder den københavnske restaurantkæde The South Indian sig på banen.

Kæden åbner den 4. november en takeaway på Banegårdsgade 14, hvor menuen kommer til at stå på sydindisk mad fra det såkaldte Chettinad-køkken. Denne type mad er aromatisk, krydret og berømt for brugen af mange forskellige krydderier i tilberedningen af maden, særligt kød, fisk og kylling.

Tilfredse kunder
“The South Indian tager denne gang vores varemærker kvalitet, service og sund, sydindisk mad udenfor Sjælland og åbner i Aarhus. Takket være vores fantastiske og tilfredse kunder samt støtten fra disse er det lykkedes os at tilføje endnu et led i vores autentiske, sydindiske kæde,” skriver kæden på Facebook.

På menuen i Aarhus står en række forskellige retter lige fra supper og madpandekager til retter med kylling, lam, fisk og skaldyr. Se hele menukortet her. Åbningstiderne bliver mandag-søndag kl. 12-22. Alle er inviteret til åbningsreceptionen, der finder sted den 4. november kl 12-22. Kædens øvrige restauranter ligger på Vesterbro, i Solrød og på Frederiksberg.